Schep orde, ervaar rust

Vindt u het lastig om uw eigen administratie te verzorgen, of ontbreekt het u simpelweg aan tijd ? Ik neem deze zorg graag uit uw handen. In overleg bespreken wij welke administratieve taken worden overgenomen.

Ik heb jarenlange ervaring in de administratieve wereld en één van mijn specialiteiten is organizing. In mijn banen kwam ik regelmatig mensen tegen met administratieve problemen. Helaas was het dan niet mogelijk om deze mensen structureel bij te staan zodat ik vaak met een niet voldaan gevoel huiswaarts keerde.

Een aantal jaar geleden besloot ik dat het anders wilde doen. Veel mensen weten niet altijd hoe ze het beste hun administratie kunnen ordenen, of ze dubbel verzekerd zijn, hoe ze hun belastingaangifte moeten invullen, op welke toeslagen ze recht hebben of ze vergeten telkens om hun abonnement van een maandblad op te zeggen.

Daarom sta ik iedereen als Organizer bij om hun administratieve probleem op te lossen. Van het opzeggen van een maandblad tot het ordenen van uw administratie welke al 5 jaar onaangeroerd in de kast ligt. Ik regel het allemaal. Ik schep orde, u ervaart de rust.

Ik hecht veel waarde aan persoonlijke benadering en ben daarom altijd aanspreekbaar en erop gericht u terzijde te staan. Onafhankelijk en professioneel.

Welke diensten biedt De Organizer zoal aan ?

Heeft u uw administratie van de laatste jaren in een schoenendoos gedaan en weet u niet meer waar u moet beginnen om het overzicht terug te krijgen ? Ik zal uw volledige administratie ordenen, helder en duidelijk. Eventueel doen we het samen als u dat fijner vindt. Alles wordt overzichtelijk in ordners gedaan.
Weet u ook niet altijd waar uw geld blijft ? Een begroting, een overzicht van al uw inkomsten en uitgaven geeft inzicht in de manier waarop u uw inkomsten kunt besteden. Een begroting is altijd uniek. Iedereen maakt namelijk andere keuzes en vindt andere uitgaven belangrijk. Het is daarom goed om te budgetteren, daardoor krijgt u inzicht in uw inkomsten en uitgaven. Ook het plannen van uitgaven wordt dan makkelijker. Ik zorg ervoor dat u uw financiën helder op uw netvlies krijgt.
Ik help u met de jaarlijkse aangifte Inkomstenbelasting. Leuker kan ik het voor u niet maken, wel makkelijker. U kunt de aangifte tot 5 jaar geleden door mij laten uitvoeren.
Voorlopige Teruggaaf (VT) is de maandelijkse teruggaaf van de Belastingdienst. Uw werkgever of uitkeringsinstantie houdt belasting in op uw loon, uitkering of pensioen. In sommige gevallen houdt uw werkgever meer belasting in dan op grond van uw persoonlijke situatie zou moeten. U betaalt bijvoorbeeld minder inkomstenbelasting wanneer u recht heeft op bepaalde heffingskortingen of aftrekposten (bijvoorbeeld als u een eigen woning heeft). U kunt het teveel betaalde bedrag achteraf terugkrijgen van de belastingdienst, maar u kunt er ook voor kiezen om elke maand een deel terug te krijgen via de Voorlopige Teruggaaf.
U heeft misschien recht op toeslagen van de Belastingdienst (kinderopvang-, kindgebonden-, zorg- en huurtoeslag). Weet u niet of u recht heeft op bepaalde toeslagen ? Ik ga dit helemaal voor u uitzoeken. Ik zal niets voor u laten liggen.
DigiD staat voor Digitale Identiteit en is een persoonlijke combinatie van een gebruikersnaam en een wachtwoord. Met een Digid kunt u gebruikmaken van elektronische diensten van steeds meer overheidsinstellingen en natuurlijk van de belastingdienst. Ik help u vanaf de aanvraag tot en met de uitleg voor het gebruik hiervan.
U sluit gedurende uw leven regelmatig verzekeringen af. Maar weet u na een aantal jaren of u niet ergens dubbel bent verzekerd of dat u nog op een juiste manier bent verzekerd ? Uw gezinssituatie verandert erg snel. Ik kijk of u op de juiste manier bent verzekerd en of het wellicht goedkoper kan.
Bent u het niet eens met de belastingaanslag ? Bent u boos op de gemeente ivm bepaalde heffingen ? etc. Als u niet weet hoe u uw brief het beste kunt verwoorden dan regel ik dit voor u. Alle mogelijke correspondentie voor verschillende instanties kan ik voor u verzorgen.
Als u net weer te laat bent met het opzeggen van dat ene tijdschrift wat u eigenlijk niet meer leest of u bent net te laat met het opzeggen van de energiemaatschappij ? Ik laat u op tijd weten wanneer u moet opzeggen zodat u nooit meer te laat bent. Ook kan ik de hele opzegging voor u regelen, dit noemen we de opzegservice.